IKARIKAR http://www.ikar.skhttp://telerano.markiza.skhttp://www.markiza.sk

Čokoládová torta10.8.2016
 

Recept pridal:
Počet porcií:
12
Čas prípravy:
120
Suroviny:
žĺtka 8 ks
práškový cukor 250 g
bielka 8 ks
kakao 4 PL
hladká múka 4 PL
vajcia 4 ks
kryštálový cukor 200 g
čokoláda na varenie 200 g
HERA 250 g
Postup:
8 žĺtka + 25 dkg práš.cukru spolu vymiešať. Pridať sneh z 8 bielkov + 4 polievkové lyžice kakaa + 4 polievkové lyžice hladkej múky. Cesto upiecť vo vyhriatej rúre podľa skúsenosti (180 st.C cca 50 min.). Krém: 4 celé vajcia + 20 dkg kryšt.cukru - celé to od začiatku šľahať nad parou do peny, do horúceho pridať celú čokoládu na varenie - 200g.
Do vychladnutého krému primiešať 25 dkg HERY. Natrieť na tortu, nechať vychladiť a podávať.

20.výročie (výročia)

 počet hodnotení: 00

 

Návštevník