IKARIKAR http://www.ikar.skhttp://telerano.markiza.skhttp://www.markiza.sk

Grilované marinované klobásky10.6.2016
 

klobasa.jpg
Recept pridal:
Počet porcií:
4
Čas prípravy:
25
Suroviny:
klobásy na grilovanie 600 g
olej 1 PL
svetlé pivo 1 Hrnček
sójová omáčka 2 PL
worcesterská omáčka 1 PL
koňak 1 PL
čili korenie 1 ks
cesnak 3 ks
Postup:
Klobásky môžu byť bravčové aj hydinové, narežte ich ostrým nožom na mriežku, dajte do misy, natrite marinádou a nechajte aspoň na hodinu marinovať.

Sójovú marinádu urobíte zmiešaním sójovej omáčky, worcesterskej omáčky, koňaku, pridáte štipku čili korenia, 3 roztlačené strúčiky cesnaku a lyžicu oleja.

Potom klobásky uložte na rozohriaty gril alebo na mriežku nad rozohriatym dreveným uhlím, jemne natrite olejom a z oboch strán ugrilujte.
Počas grilovania pofŕkajte pivom, aby bola klobáska chrumkavá.
Príbeh:
Naši chlapi si po týchto klobáskach oblížu prsty:-) Niekedy pivo mizne skôr, ako sa dostane na klobásku, ale to nič - pri grilovačkách tieto klobásky musia byť vždy. Či grilujeme mäsko, zeleninu, deti marsšmelov...klobásky musia byť.

Garden party

 počet hodnotení: 15

 

Návštevník