IKARIKAR http://www.ikar.skhttp://telerano.markiza.skhttp://www.markiza.sk

Jahodové rezy16.8.2016
 

jahodove.jpg
Recept pridal:
Počet porcií:
0
Čas prípravy:
60
Suroviny:
4 vajcia ks
150 práškového cukru g
50 oleja ml
100 teplej vody ml
200 polohrubej múky g
1/2 prášku do pečiva ks
Na krém: 500 g jahôd , plus 200 g jahôd na dekoráciu 1 vanilkový puding 250 g masla 200 g práškového cukru g
Postup:
Vyšľaháme vajcia s cukrom. Pridáme olej a vodu, nakoniec pridáme múku rozmiešanú s práškom so pečiva. Dáme piecť na plech vyložený papierom na pečenie. Po upečení necháme vychladnúť.
Krém
Jahody - 500 g rozmixujeme, zmiešame s vanilkovým pudingom a uvaríme ako puding.
Vyšľaháme maslo s cukrom a postupne pridávame vychladnutý jahodový puding.
Upečenú piškótu rozrežeme na 2 časti, jeden diel potrieme polovicou plnky, na plnku dáme druhú časť piškóty, potrieme krémom, poukladáme jahody pokrájané na plátky a zalejeme červenou želatínou pripravenou podľa návodu.
Poznámka:
Jednoduché na prípravu, rýchle, chutné
Príbeh:
Zatiaľ každému, kto ich jedol, chutili.

20.výročie (výročia)

 počet hodnotení: 00

 

Návštevník