IKARIKAR http://www.ikar.skhttp://telerano.markiza.skhttp://www.markiza.sk

Ovocný krambl17.7.2016
 

krambl - foto.jpg
Recept pridal:
Počet porcií:
4
Čas prípravy:
40
Suroviny:
hruška 1 ks
ríbezle 50 g
ringloty 50 g
čerešne 50 g
jablko 1/2 g
hladká múka 150 g
ovsené vločky 50 g
maslo 75 g
cukor mletý 3 PL
cukor vanilkový 1 PL
Postup:
Ríbezle oddelíme od stopky. Ostatné ovocie nakrájame na menšie kocky a uložíme do zapekacej formy vymazanej maslom. Posypeme vanilkovým cukrom. Vrch posypeme mrvenicou vzniknutou zmiešaním hladkej múky, ovsených vločiek, mletého cukru a mäkkého masla.
Pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C približne 25 minút.
Príbeh:
Dezert vhodný na akúkoľvek príležitosť. Najepšie sa konzumuje lyžicou a ešte teplý.

Deň detí

 počet hodnotení: 00

 

Návštevník