IKARIKAR http://www.ikar.skhttp://telerano.markiza.skhttp://www.markiza.sk

Vajíčková tlačenka.4.4.2017
 

IMG_20160326_153259_1.jpg
Recept pridal:
Počet porcií:
16
Čas prípravy:
30
Suroviny:
mrazená zelenina hrášok kukurica mrkva 1 ks
vajíčka natvrdo uvarené 4 ks
šunkova saláma alebo diétna 200 g
tortova želatína číra 1 ks
bujón zeleninový 300 ml
tatárska omáčka podľa potreby 125 g
soľ na dochutenie nemusí byť Hrnček
potravinárska fólia Hrnček
formu srnčí chrbát Hrnček
Postup:
Mrazenú zeleninu uvaríme v osolenej vode 5-8 minút, scedíme.Vajička olúpeme a pokrajame nadrobno šunku tiež nadrobno, nakoniec pridáme tatársku omáčku.V teplom výkone nie vriacom vymiešame želatínu do hladka, prilejeme do zmesy a premiešame podľa seba dochutíme soľou.Formu srnčí chrbát vystelieme fóliou a vylejeme hotovú zmes.Dame do chladničky najlepšie cez noc zatuhnuť.Podavame s údenou šunkou , chrenom a bábovkou.... Dobrú chuť!!!
Poznámka:
Táto dobrotae je vhodná na Veľkú noc!!!
Príbeh:
Prípravujem pre kupačov...

Susedská návšteva

 počet hodnotení: 00

 

Návštevník