IKARIKAR http://www.ikar.skhttp://telerano.markiza.skhttp://www.markiza.sk

Zmrzliny ježko27.6.2016
 

800X600__p1280004.JPG
Recept pridal:
Počet porcií:
5
Čas prípravy:
20
Suroviny:
Zmrzlina vanilková 1 ks
Smotana na šľahanie 250 ml
Cukor práškový 1 ČL
Trubičky 5 ks
Mandle lúpané 100 g
Kiwi 5 Hrnček
Cukor vanilkový 1 ks
Čokoládové guličky na zdobenie 10 ks
Postup:
Mandle trocha opražíme na panvici .Vyšlahať šlahačku s cukrom (v šlahačkovej flaške)Na tanieri rozpučíme olúpenú kiwi a posypeme van.cukrom.Pre telo ježka dáme na tanier 1 kopček vanilkovej zmrzliny veľkou lyžicou a trocha vytvarujeme.Z čokoládových gulvočok urobíme očká a nos.Mandle napicháme ako pichliače.Vedla urobíme 3pásiky šlahačky a na to položíme trubičky.Ak toho robíte viac najskôr si urobte ježkov a vložte ich do mraziaka pripravte tanierky a ježkov už len uložte.
Príbeh:
Jednoduché strašne starý recept keď deti boli malé no robievam ho často hoci sú dospelé a vnúčatá ho zbožňujú

Deň detí

 počet hodnotení: 00

 

Návštevník